27 січня 2017 Slinex на виставці Intersec у Дубаї, ОАЕ.

Хочемо поділитися враженнями та результатами участі в одному з найбільших міжнародних заходів Ближнього Сходу. Компанія Slinex Technology взяла участь в Міжнародній виставці технологій забезпечення охорони, громадської та пожежної безпеки – Intersec 2017, яка проходила з 22 по 24 січня 2017 року у Дубаї, ОАЕ.

 

 

Щороку Intersec привертає увагу великої кількості експонентів з усього світу, серед яких є представники державних служб безпеки, міжнародні експерти у сфері безпеки, а також виробники обладнання та різноманітних комплектуючих товарів для систем безпеки. Результатами виставки для команди Slinex стали успішно проведені зустрічі з існуючими та потенційними партнерами з таких країн як ОАЕ, Саудівська Аравія, Ліван, Йорданія, Алжир, Оман та Кенія.

 

На виставці компанія Slinex презентувала новинку – видеодомофон з сенсорним екраном SQ-07MT, який виготовлений з натуральних матеріалів. Цей відеодомофон користувався надзвичайною популярністю серед торговельних домів системних інтеграторів, інсталяторів, а також кінцевих користувачів держав Середнього Сходу, Африки, США, Австралії та Європи.

 

Також неабияку увагу привернули такі моделі як: панель виклику ML-20IP та домофон SL-10IP з функціями переадресації викликів на мобільний пристрій та детекцією руху. Завдяки участі в Intersec ми отримали можливість провести детальний аналіз конкурентного ринку, представленого на виставці та переконались, що ми йдемо у ногу зі світовими тенденціями систем безпеки та відеодомофонії.