23 січня 2024 Офіційно: компанія VIATEC стала новим ексклюзивним дистриб'ютором Slinex в Україні

Раді повідомити, що з 1 січня 2024 року компанія VIATEC є офіційним ексклюзивним дистриб'ютором продукції Slinex в Україні.

 

 

Союз Slinex та VIATEC заснований на спільній відданості до формування нових стандартів у галузі безпеки в Україні. Компанії об'єднані бажанням забезпечити своїх клієнтів та користувачів новітніми та комфортними у використанні засобами безпеки.

 

 

VIATEC – компанія, добре відома на ринку безпеки в Україні вже 16 років. Її профіль – дистрибуція пристроїв систем відеоспостереження, сигналізацій та контролю доступу. За ці роки VIATEC зібрала у своєму портфелі найбільших та найавторитетніших виробників систем безпеки і для Slinex є справжньою честю приєднатися до такої компанії.

 

Завдяки широкому представництву VIATEC у регіонах України, а саме у 8 станом на зараз, розумні відеодомофони, панелі виклику та аксесуари Slinex доступні для замовлення без необхідності довгого очікування. Slinex та VIATEC єдині у прагненні, аби технології безпеки були доступні всім, незалежно від місцезнаходження.

 

З 2005 року Slinex створює пристрої, які допомогли компанії здобути репутацію інноватора у сфері відеодомофонів. Широкий вибір функцій, дизайнів та кольорових варіантів дозволяє клієнтам обрати домофон та панель виклику на довгі роки.

 

Об'єднуючи зусилля у потужну команду, досвідчені спеціалісти з Slinex та VIATEC гарантують не лише всебічне планування систем безпеки будь-якої складності та масштабу, а й їх втілення за допомогою інноваційних розумних пристроїв.

 

У цьому році користувачі Slinex та клієнти VIATEC отримають не лише широкий модельний ряд пристроїв, а й велику кількість вигідних пропозицій для B2B та B2C сегментів, амбітні впровадження нових технологій та інтеграції із іншим обладнанням. Новин буде багато, а отже – залишайтеся із нами на зв'язку!