Sonik 10 – по-справжньому велика новинка!

Sonik 10 – другий відеодомофон Slinex в в лінійці SONIK. 

 

 

Sonik 10 – повноцінний мультимедійний пристрій, який не просто має показати, хто прийшов в гості, а може створити настрій у вашому домі! На екрані відеодомофону ви можете переглядати фото і відео, слухати музику, зберігати улюблені знімки в фоторамку. Пристрої SONIK вперше дають можливість своєму власникові підлаштувати зовнішній вигляд відеодомофона під свій настрій або інтер'єр за допомогою яскравих змінних передніх панелей.

 

 

 

Зовнішній вигляд пристроїв SONIK заслуговує на окрему увагу. Матеріал корпусу – приємний на дотик якісний пластик, який разом з глянцевою передньою панеллю, внизу якої розміщена змінна декоративна панель (про неї нижче), роблять пристрої лінійки помітними і такими, що підходять під будь-який інтер'єр.

 

Що нового в Sonik 10 у порівнянні з Sonik 7?

 

Першою очевидною відмінністю і беззаперечною перевагою новинки є її сенсорний IPS екран з діагоналлю 10 ".

 

Зі збільшенням розміру, екран Sonik 10 зберіг всі переваги молодшого брата: він яскравий і контрастний, має кут огляду в 178 °, передає весь спектр кольорів RGB. Зі збільшеною діагоналлю екрана, виросли і габарити пристрою – ширина склала 248 мм, висота – 177 мм, але при цьому пристрій залишилося максимально тонким – всього 21 мм, без урахування кронштейна.

 

Чим ще здивує Sonik 10?
 
 
 
• Автовідповідач;
 
• Голосовий супровід відкриття дверей;
 
• «Картинка в картинці»;
 
• Адресний інтерком
 
• Окреме реле на моніторі.
 
 

Докладний огляд всіх функцій Sonik 10 ви знайдете у великій оглядовій статті.