15 липня 2015 Покращений домофон Slinex SL-10M вже у продажу!

Домофон Slinex SL-10M тепер володіє поліпшеними характеристиками і функціями в порівнянні з минулою версією. Він вже зайняв своє почесне місце в інтернет і оффлайн магазинах нашої країни, як один з найбільш презентабельних домофонів.

 

Даний домофон – з кольоровим 10,1-дюймовим екраном і відрізняється від своєї попередньої версії поліпшеною роздільною здатністю до 1024x600 пікселів (раніше 800×480). До того ж розширився ряд сумісних моделей домофонів, здатних працювати з SL-10M в інтеркомом: SL-10IP, SL-10M, SL-10, SL-07, SL-07IP, SL-07M, MS-07M, SQ-07M, SQ-07, MS-04 і MS-04M. У «списку можливостей» домофона, як і раніше 4 відеоканали для підключення 2 панелей і 2 відеокамери. Але це ще не все!

Ми додали в Slinex SL-10M функцію програмну детекцію руху. Тепер відеодомофон може знімати фото і відео автоматично – за рухом перед камерами і панеллю виклику. Домофон запише відео з камери, (а з панелі виклику навіть відео зі звуком) на SD-карту об'ємом до 32 Гб. Зрозуміло, нікуди не поділася і ручна зйомка фото та відео після натискання кнопки на корпусі.

Разом з внутрішньою складовою SL-10M покращився і його зовнішній вигляд – тепер корпус нового відеодомофона став тоншим. Як раніше, він виготовлений з алюмінію і скла, які вже стали візитною карткою для домофонів SL-лінійки.

Отже, завдяки поліпшеним характеристикам, Slinex SL-10M продовжує бути відмінним вибором для сучасного офісного центру, елітної квартири або заміського будинку, де він доповнить високий стиль і підкреслить солідний статус свого власника. Поспішайте замовити Slinex SL-10M у офіційних представників Slinex!