23 червня 2015 Новий відеореєстратор Slinex SL-07IP для просунутих покупців

Лінійка домофонів Slinex поповнилася інноваційною моделлю Slinex SL-07IP. Домофон з популярним на теренах СНД 7-дюймовим екраном володіє розширеними функціями і можливістю підключення до Інтернету.  

 

 

Подібно SL-10IP, даний домофон підтримує дротове і Wi-Fi підключення до Інтернету, яке забезпечує роботу домофона в мережі. Спеціально для Slinex SL-10IP і SL-07IP фахівці розробили програмний додаток, за допомогою якого користувач зможе переглядати відео з панелей виклику і камер (тільки SL-10IP) в режимі онлайн і, при бажанні, відкрити двері, використовуючи для цього свій ПК, планшет або смартфон. Цей додаток можна скачати і встановити, відсканувавши QR-код на тильній стороні домофона.

До даного пристрою можна підключити 2 додаткові відеокамери і 2 панелі виклику. Slinex SL-07IP може працювати в інтеркомом з усіма популярними моделями Slinex: SL-10, SL-10M, MS-07M, SQ-07M, SQ-07, MS- 04M, MS-04, SL-07M і SL-07.

Сучасний відеодомофон Slinex SL-07IP записує фото і відео на microSD карту ємністю до 32 Гб, як автоматично (при натисканні кнопки на панелі), так і в ручному режимі (після натискання кнопки на корпусі). Архів всі записи можна переглянути віддалено з комп'ютера на картці або при наявності підключеного інтернету через web-браузер.

Із зовнішніх особливостей варто відзначити, що модель SL-07IP в алюмінієвому корпусі під міцним склом виглядає блискуче і привабливо. Дані відеодомофони представлені в біло і чорно-сріблястому забарвленнях.

Отже, завдяки вдосконаленим функціям і зовнішності нового Slinex SL-07IP користуватися домофонною системою стало ще легше і приємніше. Купуйте інноваційний відеодомофон Slinex SL-07IP для свого будинку, квартири або офісу вже сьогодні!