05 березня 2015 Новинка від Slinex – панель виклику ML-16

Slinex ML-16 – це нова компактна панель виклику в класичному корпусі. З огляду на її невеликі розміри, пристрій легко встановити навіть у вузькому (шириною від 5 см) місці біля дверей або воріт.  

 

 

Крім цього, компанія Slinex запропонувала свіже колірне рішення в лінійці панелей виклику – сірий антік, в якому панель виглядає стримано і надійно. Кольорова камера працює на основі матриці Sony CCD. З інтелектуальним ІЧ підсвічуванням зображення виходить хорошої якості в будь-який пору дня або ночі.


Роздільна здатність камери в індивідуальній панелі дорівнює 420 твл, тому з її допомогою можна добре розглянути відвідувача. Дана одноабонентська панель універсальна і надійна: вона підійде як для будинку, так і для офісу. Антивандальний корпус з металевого сплаву з ступенем захисту IP65 забезпечить стабільну роботу, як на вулиці, так і в закритому приміщенні. Завдяки такій пило- та вологостійкості панель захищена від дощу та інших погодних випробувань.


Для панелі ML-16 передбачений накладної та врізний монтаж, а в комплект входять всі необхідні деталі: піддашок, куток і кронштейн. Поспішайте створити свою домофонну систему з відмінним пристроєм і вірним помічником Slinex ML-16.


Панелі виклику вже в наявності, і щоб їх придбати звертайтеся до наших офіційних представників.