Sonik 10 - новий домофон з великим екраном і великими можливостями!

Sonik 10 - другий відеодомофон Slinex в в лінійці SONIK. Відмінності новинки від Sonik 7, першого пристрою в лінійці, можна поділити на очевидні (видимі з першого погляду) і неочевидні (приховані всередині і покликані спростити ваше життя).

 

 

Але почнемо з рис, характерних для всіх пристроїв лінійки SONIK.

 

Sonik 10 – повноцінний мультимедійний пристрій, який не просто має показати, хто прийшов в гості, а може створити настрій у вашому домі! На екрані відеодомофону ви можете переглядати фото і відео, слухати музику, зберігати улюблені знімки в фоторамку. Пристрої SONIK вперше дають можливість своєму власникові підлаштувати зовнішній вигляд відеодомофона під свій настрій або інтер'єр за допомогою яскравих змінних передніх панелей.

 

 

 

Зовнішній вигляд пристроїв SONIK заслуговує на окрему увагу. Матеріал корпусу – приємний на дотик якісний пластик, який разом з глянцевою передньою панеллю, внизу якої розміщена змінна декоративна панель (про неї нижче), роблять пристрої лінійки помітними і такими, що підходять під будь-який інтер'єр.

 

 

Що нового в Sonik 10 у порівнянні з Sonik 7?

 

Першою очевидною відмінністю і беззаперечною перевагою новинки є її сенсорний IPS екран з діагоналлю 10 ".

 

Зі збільшенням розміру, екран Sonik 10 зберіг всі переваги молодшого брата: він яскравий і контрастний, має кут огляду в 178 °, передає весь спектр кольорів RGB. Зі збільшеною діагоналлю екрана, виросли і габарити пристрою – ширина склала 248 мм, висота – 177 мм, але при цьому пристрій залишилося максимально тонким – всього 21 мм, без урахування кронштейна.

 

 

 

Автовідповідач і Голосовий супровід відкриття дверей

 

Sonik 10 не тільки може похвалитися голосовою поштою (автовідповідачем) і можливістю вибрати чоловічий чи жіночий варіант голосу, але і дозволить записати варіант відповіді самостійно. А гість, в свою чергу, тепер має можливість залишити голосове повідомлення, яке ви зможете прослухати у зручний час.

 

Також Sonik 10 порадує вас новою функцією – «Голосовий супровід відкриття дверей». Тепер кожне відкриття може супроводжуватися словами «Двері відчинені», або ж будь-якими іншими на ваш розсуд.

 

 

«Картинка в картинці»

 

 

 

До Sonik 10, як і до інших відеодомофонів Slinex, можна підключити 2 панелі виклику і 2 додаткові відеокамери, але перегляд відео з них став в рази зручніше завдяки функції «Картинка в картинці». Тепер при перегляді відео з панелі виклику, одночасно в невеликому вікні відображається відео з додаткової камери (якщо її підключено), завдяки чому ви можете контролювати периметр з одного екрану без необхідності перемикання між каналами. Хочете збільшити відео з «Камери 1»? Просто двічі тапніть по мініатюрі і вона розгорнеться на весь екран, а відео з «Панелі виклику 1» згорнеться в маленький екран, який ви зможете перемістити в зручне для вас місце великого екрану. А при одному тапі по мініатюрі, в свою чергу, ви можете прибрати іконки з екрану.

 
 

 

Адресний інтерком і Окреме реле на моніторі

 

До Sonik 10 можна підключити до 3-х моніторів в інтерком і здійснювати як загальний виклик всіх абонентів, так і подзвонити одному конкретному абоненту.

 

Sonik 10 оснащено зручною системою контролю виконавчим пристроєм. Наприклад, ви можете підключити реле відкриття воріт і, при розмові з відвідувачем через панель, з'явиться можливість окремо відкривати замок як на хвіртці, так і на воротах.

 

 

Змінні передні панелі в яскравих кольорах

 

 

Загальна риса всіх пристроїв лінійки SONIK – можливість змінювати забарвлення пристрою в залежності від настрою. У моніторів є два основні кольори корпусу: чорний і білий. Незалежно від обраного кольору, ви отримуєте 2 змінні панелі: з чорним відеодомофоном ви знайдете панелі в кольорах «Рожеве Золото» і «Марсала», а в комплекті з білим – «Золотий Пісок» і «Срібло». З такою варіативністю забарвлень, ви отримаєте всі можливості надати пристрою колір свого настрою!

MP3 плеєр з двома динаміками на вашій стіні

 

Вперше в історії у відеодомофоні встановлені 2 потужних двухваттних динаміка, які розташовані під передньою панеллю. Зазвичай в відеодомофонах встановлюється один динамік, повернутий в бік стіни. Звук в таких пристроях глухий і нечіткий. У новій лінійці SONIK динаміки виведені на фронтальну частину пристрою, спрямовані в бік слухача і знаходяться в спеціальній акустичній камері, завдяки чому звучання стало об'ємним і насиченим. Sonik 10 дозволяє обрати одну з 10 попередньо встановлених мелодій дзвінка або встановити улюблену mp3 мелодію, тим самим підкреслити свій музичний смак. Слухайте завантажені композиції використовуючи вбудований mp3 плеєр. Ви просто не зможете пропустити вхідний дзвінок, а ваші гості будуть захоплені звучанням вашого відеодомофона.

 

 

Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс

 

При створенні інтерфейсу, інженери Slinex керувалися правилом трьох тапів. Для того щоб дістатися до будь-якої з налаштувань Sonik 10 вам знадобиться зробити не більше трьох натискань на екран. Зовнішній вигляд інтерфейсу помітно змінився в порівнянні з іншими відеодомофонами в асортиментній лінійці Slinex. В налаштуваннях з'явилися кольорові піктограми. Тепер, щоб дістатися до конкретного елементу меню не потрібно навіть читати його назву, досить поглянути на піктограму. Меню Sonik 10 дозволяє здійснювати тонке налаштування потрібних параметрів, починаючи від тривалості відображення заставки, закінчуючи чутливістю детекції руху.

 

 

IPS екран

 

Дана технологія зовсім недавно з'явилася в відеодомофонах. Sonik 10 підхоплює сучасні тенденції і отримує яскравий і контрастний IPS екран з великими кутами огляду.

 

У такого типу матриці є 3 основних переваги:

 

1. Повне охоплення RGB палітри кольорів. На екрані ви побачите саме ті кольори, які передає панель виклику. Ніяких "зелених облич" і розмитих деталей. Тільки насичене і контрастне зображення.

 

2. Кут огляду 178°. Не важливо хто, з якої висоти і під яким кутом дивиться на екран, будь то маленька дитина чи дорослий. Не важливо з якого боку від дверей встановлений Sonik 10. Забудьте про ефект негативу. Тепер ви бачитимете картинку без спотворень з будь-якої точки щодо відеодомофона.

 

3. Відсутність відблисків. Завдяки унікальному розташуванню пікселів, зображення буде яскравим навіть під прямими променями світла. На ваш монітор падають сонячні промені або в коридорі світять яскраві лампи? Не страшно. У будь-який час доби і при будь-якому освітленні ви без зусиль визначите хто знаходиться за дверима.

 

 

Улюблені знімки у фоторамці

 

Sonik 10 дозволяє не тільки переглядати архів фотографій, які робить камера, але і завантажувати свої. Хочете відобразити важливий момент з життя на екрані відеодомофона? Для цього достатньо скопіювати в папку Frame на SD-карті один або кілька знімків у форматі JPG і включити в настройках режим фоторамки. Зображення будуть змінюватися в режимі слайд-шоу, тривалість якого можна налаштувати для економії енергії або залишити включеним постійно. До того ж стильні фото у поєднанні з унікальним забарвленням Sonik 10 дозволять вам ще більше підкреслити свій стиль.

 

 

Детекція руху та безпека

 

Здається, що Sonik 10 це всього лиш стильний мультимедіа відеодомофон. Але не все так просто. Це потужний пристрій, що дозволяє захистити ваш будинок. До нього можна підключити одночасно 2 панелі виклику і 2 відеокамери для кращого спостереження за навколишнім простором. Домофон вміє програмно фіксувати рух перед камерами, а також підтримує підключення зовнішніх датчиків. В параметрах Sonik 10 можна легко налаштувати зону детекції, її чутливість, звуковий сигнал тривоги і автоматичний запис відео при виявленні об'єктів, які рухаються. Таким чином, Sonik 10 дозволяє побудувати повноцінну систему відеоспостереження.

 

 

Інші корисні особливості пристроїв лінійки SONIK

 

• Підтримка панелей виклику і камер будь-яких сучасних аналогових стандартів: AHD, CVI, TVI и CVBS. Яку б камеру ви не придбали, вона буде працювати в тандемі з Sonik 10.

 

• Автоматичне визначення формату вхідного сигналу. Щоб камера або панель виклику почала працювати, не потрібно довго налаштовувати відеодомофон. Досить її просто підключити і Sonik 10 сам визначить тип сигналу.

 

• Перемикання камер під час дзвінка. Якщо у вас встановлені додаткові камери, а відвідувач здається вам підозрілим, не скидаючи виклик ви можете перевірити інші зони і убезпечити себе.

 

• Внутрішня пам'ять на 100 знімків і можливість встановлення карт пам'яті до 64 ГБ. З таким обсягом ви зможете вести відеоархів відвідувачів, завантажувати величезну кількість музики або фотографій, не думаючи, що пам'ять скоро закінчиться.

 

Більше о характеристиках Sonik 10 читайте на сторінці продукту.