15 травня 2014 Зустрічайте ультратонкі відеодомофони Slinex SQ-07 і Slinex SQ-07M вже цього літа!

Цього літа компанія Slinex порадує двома своїми новими розробками – моделями SQ-07 і SQ-07M.

 

 

Ці ультратонкі домофони нового покоління чудово підійдуть для установки в квартирі, офісі або будинку, а відмінність між ними полягає в тому, що Slinex SQ-07M має вбудовану пам'ять і можливість запису відео за датчиком руху.
 

Лінійка домофонів SQ – це стильні відеодомофони товщиною в 15 мм, що володіють вбудованим блоком живлення і, у випадку з моделлю SQ-07M, роз'ємом під SD-карту розміром до 32 Гб, з якої можна відтворювати записані фотографій і відеороликів.
 

До даних моделей можна підключити 2 викличні панелі і 2 додаткові камери. При цьому для моделі SQ-07M запис відео буде відбуватися автоматично після натискання кнопки на панелі або за датчиком руху, який не входить до комплекту. Скопіювати відеоролики Ви зможете на свій комп'ютер в будь-який час, вилучивши SD-карту і підключивши її до свого ПК.
 

Серед 16 поліфонічних мелодій, представлених виробником, Ви зможете вибрати на дзвінок ту, яка Вам найбільше сподобається, а так само встановити один з трьох тимчасових режимів гучності дзвінка. Це означає, наприклад, що вночі дзвінок буде набагато тихіше, ніж вранці. Це дозволить підлаштувати роботу домофона під Ваш розклад дня.
 

На даний момент Slinex SQ-07M і Slinex SQ-07 є найтоншими і функціональними моделями, представленими на нашому ринку, які відповідають вимогам будь-якого сучасного людини, володіючи відмінним співвідношенням ціни і якості.