10 червня 2015 Slinex XS-07M – наш перший домофон з touch screen!

Абсолютно нова модель оздоблена 7-дюймовим кольоровим сенсорним екраном. Сенсорний екран зробив роботу з домофоном простішою, адже тепер все керування і всі налаштування зібрані в одному місці. А для швидкого доступу до основних функцій домофона праворуч від екрану винесені найбільш необхідні кнопки: «відтворення», «інтерком», «перегляд камер», «відповісти» і «відкриття замку».  

 

 

Серед унікальних функцій нового домофона XS-07M варто відзначити запис за програмною детекцією руху, без підключення зовнішніх апаратних датчиків. Це означає, що домофон, «помітивши» рух перед камерами і панеллю виклику, буде автоматично записувати відео на зовнішню пам'ять (microSD карту об'ємом до 32Гб). І ще один важливий «помічник» для вас – автовідповідач. Він дасть можливість під час вашої відсутності залишати повідомлення відвідувачів з панелі виклику або ж просто записувати на домофон «аудіонотатки» вашим домочадцям.


Новий Slinex XS-07M отримав можливість виведення зображення на ТБ, підключення до 2 панелей виклику і до 4 камер, а також працює в інтеркомі до 4 моніторів XS-07M в системі. Користувач може налаштувати режим «не турбувати», регулювання часу відкриття дверей, рівень яскравості, насиченості і контрасту для кожного каналу окремо (камер і викличних панелей).


У звичному зовнішньому вигляді домофона ви знайдете родзинку – графічне меню, над яким доклали особливих зусиль наші дизайнери і виконали його в неповторному стилі Слайнекс!