30 червня 2015 Slinex представляє оновлений SL-07

Зустрічайте оновлений відеодомофон Slinex SL-07! Зміни торкнулися як зовнішніх, так і внутрішніх характеристик, однак при цьому він зберіг свою «дизайнерську» автентичність. Корпус стильного домофона SL-07 як і раніше зроблений з високоякісного алюмінію і скла.

 

 

Одного погляду достатньо, щоб помітити на 7-дюймовому екрані SL-07 безліч змін. Якість зображення підвищилося, адже роздільна здатність екрану зросла до 800x480. Для цього інженери Slinex повністю переробили схемотехнику відеодомофона. Зовні покращилось OSD-меню, тому керувати та налаштовувати домофон стало набагато зручніше і швидше.

Тепер SL-07 працює в інтеркомі майже з усіма моделями Slinex: SL-10M, SL-10, SL-10IP, SL-07, SL-07M, SL-07IP, MS-07M, SQ-07M, SQ-07, MS-04, MS-04M – до 4 моніторів в системі. До домофону можна підключити 2 відеокамери і 2 панелі виклику.

У відеодомофона SL-07 з'явилася внутрішня пам'ять (до 100 знімків), вона дозволяє зберігати фото з камери або панелі одним натисканням кнопки.

Дуже зручна функція налаштування звуку на домофон дозволить встановити три тимчасові режими гучності і тривалість дзвінка. За допомогою цієї функції ви зможете зробити так, щоб гості не турбували вас, наприклад, встановивши неголосний сигнал, щоб з 20.00 до 7.00 не розбудити дітей, але при цьому почути, якщо до вас прийдуть гості. Два інших режими також можна встановити на зручний для вас час.

Зверніть увагу, що товщина корпусу Slinex SL-07 зменшилася з 25 мм до 22 мм, при цьому інженери вбудували блок живлення в корпус домофона. Домофон доступний в біло/чорно-сріблястому кольорах корпусу.

Завдяки всім цим перевагам, Slinex SL-07 не перестає отримувати позитивні відгуки від безлічі користувачів як в нашій країні, так і за її межами. Поспішайте замовити оновлений Slinex SL-07!