09 травня 2014 Slinex ML-15 HR – інноваційний підхід до традиційних пристроїв

Компанія Slinex не прининяє дивувати своїх шанувальників новими, красивими і функціональними пристроями, серед яких в цьому році почесне місце займає Slinex ML-15HR – оновлена версія добре знайомої всім панелі Slinex ML-15.

 

 

Залишаючи в собі основний функціонал попередньої моделі, ML-15HR принесла з собою так само кілька значущих нововведень – тепер пристрій має камеру з високою роздільною здатністю в 600 ТВЛ, а також має більш широкі кути огляду.
 

Завдяки постійному відеосигналу, дану панель виклику Ви можете підключити до відеореєстратора або відеодомофону з функцією реєстратора. Зображення запису буде виводитися на відеореєстратор незалежно від того, чи був здійснений виклик з панелі, а запис, в свою чергу, буде проводитися постійно або за детекцією руху. Ви завжди будете в курсі, що відбувалося поблизу до Ваших дверей під час вашої відсутності.
 

Ще однією унікальною особливістю ML-15HR є її підсвічування, яке працює в нічний час. Вона працює в невидимому для людського ока ІЧ діапазоні, підсвічуючи об'єкти на відстані до 1,5 метра.
 

Іншим приємним бонусом стала кнопка виклику, яка, при роботі з відеодомофонами Slinex MS-04/MS-04M і Slinex MS-07M буде підсвічуватися приємним світлом, завдяки чому вашому гостю не складе проблем її знайти навіть в темний час доби.
 

Панель з широким функціоналом, камерою з високою роздільною здатністю, стильним дизайном з відмінним співвідношенням ціни та якості – це Slinex ML-15HR.