16 травня 2014 Компанія Slinex випускає свій перший IP-відеореєстратор – Slinex SL-10IP

В цьому році компанія Slinex розробила ультрасучасний і високотехнологічний відеодомофон Slinex SL-10IP, який вже скоро з'явиться у продажу.

 

 

Дана модель припаде до душі навіть самим вимогливим покупцям, так як вона має змогу приєднувати 2 додаткові камери і 2 панелі виклику, запис з яких буде проводитися за детекцією руху, після натискання кнопки на панелі або в автоматичному режимі за розкладом, який Ви зможете скласти самостійно.

Однією з головних особливостей даної моделі є вбудований квадратор, завдяки якому Ви зможете переглядати відео з усіх вищевказаних пристроїв одночасно, при необхідності виводячи зображення з будь-якої камери або панелі в повноекранний режим.

Якщо Ви часто подорожуєте або їздите у відрядження, то Ви оціните таку можливість Slinex SL-10IP як підтримка функції віддаленого підключення до камер через веб-інтерфейс за допомогою популярних браузерів. Так само, завдяки додатку для мобільних пристроїв під управлінням Android і IOS, ви зможете побачити зображення відвідувача, поговорити з ним і відкрити замок за допомогою вашого мобільного телефону або планшета, підключеного до мережі інтернет.

Встановлення цього додатку не складе для Вас особливих зусиль, так як всі налаштування на свій комунікатор Ви зможете отримати автоматично, просканувавши через саму програму QR-код, що знаходиться на зворотньому боці домофону. Після цього Slinex SL-10IP буде повністю готовий до роботи.

Slinex SL-10IP – це функціональний, стильний і легкий у використанні відеодомофон, який є прекрасним рішенням, як для квартири, так і для дому. Тепер Ви зможете управляти охоронною системою, не відриваючись від своїх справ, завдяки технічним можливостям моделі SL-10IP.