Зустрічайте — Sonik 7

Кардинально новий мультимедійний відеодомофон Slinex, який стане вашим домашнім улюбленцем.

 

 

Sonik 7 — переосмислення підходу до відеодомофонії. Це перший пристрій Slinex в лінійці SONIK. Монітор тепер не просто виконує свою функцію, а стає повноцінним мультимедійним пристроєм. На ньому можна переглядати фото і відео, слухати музику, зберігати улюблені знімки в фоторамку. Вперше ви самі зможете підлаштувати зовнішній вигляд відеодомофона під свій настрій або інтер'єр за допомогою яскравих знімних передніх панелей. Сенсорний IPS екран подарує вам максимальну якість зображення, а простий і зрозумілий інтерфейс дозволить здійснювати потрібні налаштування всього в кілька натискань.

 

 

Mp3 плеєр з двома динаміками на вашій стіні

 

Вперше в історії у відеодомофоні встановлені 2 потужних двухваттних динаміка, які розташовані під передньою панеллю. Зазвичай в відеодомофонах встановлюється один динамік, повернутий в бік стіни. Звук в таких пристроях глухий і нечіткий. У новій лінійці SONIK динаміки виведені на фронтальну частину пристрою, спрямовані в бік слухача і знаходяться в спеціальній акустичній камері, завдяки чому звучання стало об'ємним і насиченим. Sonik 7 дозволяє обрати одну з 10 вбудованих мелодій дзвінка або встановити улюблену mp3 мелодію, тим самим підкреслити свій музичний смак. Слухайте завантажені композиції використовуючи вбудований mp3 плеєр. Ви просто не зможете пропустити вхідний дзвінок, а ваші гості будуть захоплені звучанням вашого відеодомофона.

 

 

Змінні передні панелі в яскравих кольорах

 

Sonik 7 — це перший відеодомофон, забарвлення якого ви можете змінювати самі в залежності від настрою і потреб. У монітора є два основні кольори корпусу: чорний і білий. Незалежно від обраного кольору, ви отримуєте 2 змінні панелі. У комплекті з чорним відеодомофоном ви знайдете панелі в кольорах рожеве золото і марсала. У комплекті з білим — золотий пісок і срібло. Таким чином ви отримуєте вибір з 4 унікальних забарвлень і, безсумнівно, підкреслите свою індивідуальність і відчуття стилю.

 

 

 

Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс

 

При створенні інтерфейсу, інженери Slinex керувалися правилом трьох тапів. Для того щоб дістатися до будь-якої з налаштувань Sonik 7 вам знадобиться зробити не більше трьох натискань на екран. Зовнішній вигляд інтерфейсу помітно змінився в порівнянні з іншими відеодомофонами в асортиментній лінійці Slinex. В налаштуваннях з'явилися кольорові піктограми. Тепер, щоб дістатися до конкретного елементу меню не потрібно навіть читати його назву, досить поглянути на піктограму. Меню Sonik 7 дозволяє здійснювати тонке налаштування потрібних параметрів, починаючи від тривалості відображення заставки, закінчуючи чутливістю детекції руху.

 

 

IPS екран

 

Дана технологія зовсім недавно з'явилася в відеодомофонах. Sonik 7 підхоплює сучасні тенденції і отримує яскравий і контрастний IPS екран з великими кутами огляду.

 

У такого типу матриці є 3 основних переваги:

 

1. Повне охоплення RGB палітри кольорів. На екрані ви побачите саме ті кольори, які передає панель виклику. Ніяких "зелених облич" і розмитих деталей. Тільки насичене і контрастне зображення.

 

2. Кут огляду 178°. Не важливо хто, з якої висоти і під яким кутом дивиться на екран, будь то маленька дитина чи дорослий. Не важливо з якого боку від дверей встановлений Sonik 7. Забудьте про ефект негативу. Тепер ви бачитимете картинку без спотворень з будь-якої точки щодо відеодомофона.

 

3. Відсутність відблисків. Завдяки унікальному розташуванню пікселів, зображення буде яскравим навіть під прямими променями світла. На ваш монітор падають сонячні промені або в коридорі світять яскраві лампи? Не страшно. У будь-який час доби і при будь-якому освітленні ви без зусиль визначите хто знаходиться за дверима.

 

Улюблені знімки у фоторамці

 

Sonik 7 дозволяє не тільки переглядати архів фотографій, які робить камера, але і завантажувати свої. Хочете відобразити важливий момент з життя на екрані відеодомофона? Для цього достатньо скопіювати в папку Frame на SD-карті один або кілька знімків у форматі JPG і включити в настройках режим фоторамки. Зображення будуть змінюватися в режимі слайд-шоу, тривалість якого можна налаштувати для економії енергії або залишити включеним постійно. До того ж стильні фото у поєднанні з унікальним забарвленням Sonik 7 дозволять вам ще більше підкреслити свій стиль.

 

 

Детекція руху та безпека

 

Здається, що Sonik 7 це всього лиш стильний мультимедіа відеодомофон. Але не все так просто. Це потужний пристрій, що дозволяє захистити ваш будинок. До нього можна підключити одночасно 2 панелі виклику і 2 відеокамери для кращого спостереження за навколишнім простором. Домофон вміє програмно фіксувати рух перед камерами, а також підтримує підключення зовнішніх датчиків. В параметрах Sonik 7 можна легко налаштувати зону детекції, її чутливість, звуковий сигнал тривоги і автоматичний запис відео при виявленні об'єктів, які рухаються. Таким чином, Sonik 7 дозволяє побудувати повноцінну систему відеоспостереження.

 

Інші корисні особливості

 

Sonik 7 втілив в собі багаторічний досвід компанії Slinex. Крім нововведень, він оснащений масою інших корисних функцій. Ось деякі з них:

 

• Підтримка панелей виклику і камер будь-яких сучасних аналогових стандартів. Яку б камеру ви не придбали, вона буде працювати в тандемі з Sonik 7.

 

• Автоматичне визначення формату вхідного сигналу. Щоб камера або панель виклику почала працювати, не потрібно довго налаштовувати відеодомофон. Досить її просто підключити і Sonik 7 сам визначить тип сигналу.

 

• Перемикання камер під час дзвінка. Якщо у вас встановлені додаткові камери, а відвідувач здається вам підозрілим, не скидаючи виклик ви можете перевірити інші зони і убезпечити себе.

 

• Встановлення карт пам'яті до 64 ГБ. З таким обсягом ви зможете вести відеоархів відвідувачів, завантажувати величезну кількість музики або фотографій, не переживаючи, що пам'ять скоро закінчиться.

 

• Інтерком до 3-х пристроїв Slinex. Якщо у вас велика квартира або будинок, спілкування по інтеркому стане невід'ємною частиною вашого життя. Розмовляйте зі співрозмовником, який знаходиться в іншому кінці будівлі, ніби він стоїть поруч з вами.

 

 

SONIK — стиль твого настрою

 

Нова лінійка подарує вам унікальний досвід використання відеодомофонів. Sonik 7 — це пристрій, який виконує безліч корисних функцій і при цьому залишається непомітним, прикрашає ваш інтер'єр і підкреслює стиль.

 

Познайомтеся з Sonik 7 ближче.