Sonik 7 Cloud – ви його почуєте навіть далеко від дому

Відеодомофон Sonik 7 Cloud – перший представник серії SONIK з можливістю переадресації вхідних викликів на новий мобільний додаток Slinex Smart Call.

 

 

Лінійка пристроїв SONIK стала справжнім переосмисленням підходу до відеодомофонії. Монітор перестав бути просто засобом для того, аби побачити, хто дзвонить у двері. Тепер це зручний повноцінний мультимедійний пристрій для перегляду фото і відео, прослуховування улюбленої музики і т.д. Але тепер настав час зробити новий крок.

 

 

 

Slinex Smart Call: нова платформа для переадресації виклику на смартфон

Sonik 7 Cloud – перший пристрій, який буде працювати з принципово новим мобільним додатком Slinex Smart Call, покликаним зробити взаємодію з відеодомофоном зі смартфона максимально простою та стабільною у будь-якій точці планети.

 

 

Детальніше про додаток читайте у статті про новий додаток Slinex Smart Call.

 

 

Адаптивний дизайн

Спільна риса всіх пристроїв лінійки SONIK – можливість змінювати забарвлення пристрою в залежності від настрою. У комплекті Sonik 7 Cloud ви знайдете 2 змінні передні панелі, які зможете змінювати будь-коли. У поєднанні з чорним і білим основним кольором корпусу, ви отримаєте безліч комбінацій кольорів. Адаптуйте ваш Sonik 7 Cloud під інтер'єр і підкресліть свою індивідуальність.

 

 

 

Соковитий звук ваших улюблених пісень

SONIK – це про якісний звук. Вперше в історії у відеодомофоні встановлені 2 потужних двухваттних динаміка, які розташовані під передньою панеллю. Зазвичай в відеодомофонах встановлюється один динамік, повернутий в бік стіни. Звук в таких пристроях глухий і нечіткий. У лінійці SONIK динаміки виведені на фронтальну частину пристрою, спрямовані в бік слухача і знаходяться в спеціальній акустичній камері, завдяки чому звучання стало об'ємним і насиченим.

 

Sonik 7 Cloud дозволяє вибрати одну з 10 вбудованих мелодій дзвінка або встановити улюблену mp3 композицію в якості мелодії виклику.

 

 

 

Clarity UI: інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс

Clarity UI, інтерфейс Sonik 7 Cloud, заснований на правилі трьох натискань. Для того, щоб дістатися до будь-якого з налаштувань пристроїв SONIK, вам знадобиться зробити не більше трьох тапів по сенсорному екрану. Особливу увагу варто звернути на велику швидкість відгуку екрана на ваші дотики. Все відбувається моментально без найменших зволікань.

 

 

 

IPS екран

Як і інші пристрої SONIK, Sonik 7 Cloud оснащений сучасним IPS екраном. Його переваги незмінні:

 

1. Повне охоплення RGB палітри кольорів. Ніяких «зелених облич» і розмитих деталей. Тільки насичене і контрастне зображення.

 

 

2. Кут огляду 178°. Не важливо хто, з якої висоти і під яким кутом дивиться на екран: чи то маленька дитина, чи дорослий.

 

 

3. Відсутність відблисків. Завдяки унікальному розташуванню пікселів, зображення буде яскравим навіть під прямими променями світла.

 

 

 

 

Сумісність з панелями виклику та камерами

До Sonik 7 Cloud можна підключити одночасно 2 аналогові панелі виклику і 2 аналогові відеокамери для максимального контролю прилеглої до вашого будинку або офісу території. Відеодомофон підтримує панелі виклику і камери всіх сучасних стандартів: AHD-H, CVI, TVI та CVBS. Яку б аналогову камеру або панель ви не придбали, вона буде працювати в тандемі з Sonik 7 Cloud. До того ж, відеодомофон підтримує автоматичне визначення формату вхідного сигналу.

 

 

 

Детекція руху та безпека

Відеодомофон вміє програмно фіксувати рух перед камерами, а також підтримує підключення зовнішніх датчиків. В налаштуваннях Sonik 7 Cloud можна легко налаштувати чутливість детекції, звуковий сигнал тривоги і автоматичний відеозапис при виявленні рухомого об'єкта. Таким чином, Sonik 7 Cloud дозволяє побудувати повноцінну систему відеоспостереження, тим самим забезпечивши вашу безпеку.

 

Інші важливі і корисні особливості Sonik 7 Cloud:

 

Підтримка карт пам'яті до 256 ГБ. Сміливо ведіть великий відеоархів гостей, завантажуйте будь-яку кількість музики або фотографій.

 

• Розумна фоторамка. Завантажте свої улюблені фото в пам'ять домофона для відображення на його екрані в режимі очікування.

 

• Можливість керувати підсвічуванням кнопки панелі виклику, а також рівнем звуку панелі.

 

• Робота з під'їзними багатоквартирними домофонами. До сучасного Sonik 7 Cloud без проблем можна підключити під'їзний координатно-матричний домофон за допомогою адаптера Slinex VZ-10.

 

• Перемикання камер під час дзвінка. Якщо у вас встановлені додаткові камери, а відвідувач здається вам підозрілим, не скидаючи виклик ви можете перевірити інші зони і убезпечити себе. 

 

• Інтерком до 3-х пристроїв Slinex. Якщо у вас велика квартира або будинок, спілкування по інтеркому стане невід'ємною частиною вашого життя. Розмовляйте зі співрозмовником, який знаходиться в іншому кінці будівлі, ніби він стоїть поруч з вами.

 

 

 

Sonik 7 Cloud – ви його почуєте навіть далеко від дому