Slinex ML-20TLHD – перша панель з безконтактною системою виклику

Раді представити нову панель виклику - Slinex ML-20TLHD.

 

 

Літери «TL» у назві означають «touchless» і говорять про те, що ML-20TLHD – перша панель виклику Slinex з безконтактною системою виклику.

 

 

Чому це актуально?

 

Пандемія COVID-19 назавжди змінила світ. Дотримуватися дистанції, носити маски та ретельно мити руки – запорука особистої безпеки. Гігієні рук варто приділяти окрему увагу, адже 80% інфекційних захворювань передаються через дотик. Саме нова реальність та її виклики стали причиною появи нової панелі виклику Slinex ML-20TLHD.

 

 

 

Тепер, щоб здійснити виклик, не потрібно торкатися безпосередньо кнопки панелі. Для здійснення виклику достатньо провести рукою біля кнопки на відстані до 10 см. Це виключає передачу різноманітних інфекцій контактним шляхом.

 

 

Дизайн панелі

 

Новинка Slinex ML-20TLHD має преміальний дизайн панелі виклику ML-20HD з однією лише відмінністю – нове All-black забарвлення. Чорний металевий корпус з приємною оку акриловою накладкою та синім світлодіодним підсвічуванням безконтактної кнопки виклику змусять вас подивитися на знайомий дизайн по-новому!

 

Якщо ж говорити про технічні характеристики, то корпус панелі так само має клас захищеності IP65, що гарантує повний захист від потрапляння вологи та пилу.

 

 

 

Камера

 

У новій Slinex ML-20TLHD, як і в ML-20HD, встановлена ​​найкраща камера, яка будь-коли використовувалася у відеодомофонії. Full HD картинка на екрані домофону гарантується 2-мегапіксельною відеокамерою, яка оснащена механічним ІЧ фільтром. Завдяки цьому передача кольору у світлий час доби буде максимально правильною за рахунок правильного балансу білого кольору. А в темний час доби деталізація буде покращена за рахунок якісного ІЧ-підсвічування. Кут огляду камери Slinex ML-20TLHD становить 115°, чого більш ніж достатньо для контролю того, що відбувається біля ваших дверей.

 

 

 

Сумісність із аналоговими домофонами

 

Панель виклику Slinex ML-20TLHD оснащена перемикачем режимів роботи камери, що робить можливим її підключення до практично будь-якого аналогового домофону. AHD-H, AHD-M або CVBS – панель готова до роботи у будь-якому з цих режимів!

 

 

 

Інші особливості панелі Slinex ML-20TLHD:

• підтримка механічних замків до 1 A;

• можливість як врізного, так і накладного монтажу;

• окреме живлення відеокамери для підключення панелі до DVR (відеореєстратора).

 

 

 

Slinex ML-20TLHD перша панель з безконтактною системою виклику.