Slinex ML-15HD – Максимальна роздільна здатність в улюбленому дизайні

Свіже оновлення в лінійці ML-15 — панель виклику ML-15HD. Дизайн, який так люблять користувачі і відеокамера, яка транслює бездоганне зображення вдень і вночі.

 

 

Зовнішній вигляд панелі ML-15HD знайомий користувачам Slinex. Лінійка ML-15 приваблює багатьох своїм дизайном. Щоб відповідати сучасним стандартам, наші інженери оснастили новий пристрій найкращою аналоговою відеокамерою і внесли ряд поліпшень, які роблять досвів користувача більш приємним.

 

Зараз ми порівняємо ML-15HD з попередньою моделлю ML-15HR.

 

 

Камера

 

У порівнянні з ML-15HR, у ML-15HD 2-мегапіксельна відеокамера з підтримкою AHD стандарту відеосигналу. Досить один раз побачити зображення з CVBS і AHD камер, щоб відчути різницю в деталізації.

 

У попередниці роздільна здатність була обмежена 800 ТВЛ. Нова панель підтримує  відео в Full HD якості. Зображення виглядає як цифрове. Кольори стали більш насиченими, підвищилася контрастність. Ви можете розглянути кожну деталь відвідувача без особливих зусиль.

 

Крім цього, в панелі виклику був збільшений кут огляду відеокамери — 65° у HR проти 76° у HD. Здавалося б, усього 11°, але на ділі така цифра дозволяє значно поліпшити відображення об'єктів, які знаходяться близько до панелі. Крім того, це розширює огляд прилеглої до вхідних дверей території.

 

 

Механічний ІЧ фільтр

 

Вкрай корисна річ, яка з'явилася в ML-15HD. Як відомо, якщо на матрицю відеокамери потрапляє багато сонячного світла, вихідне зображення може спотворюватися до невпізнання. Для вирішення проблеми було створено статичний ІЧ-фільтр, який відсіює зайві ІЧ промені.

 

Але вночі така функція тільки заважає. Статичний фільтр не дає потрапити на матрицю світлу, якого і так небагато.

 

Механічний ІК-фільтр автоматично вмикається вдень ​​і вимикається вночі. Таким чином зображення в світлий час доби буде коректним за рахунок правильного балансу білого кольору. А в темний час доби деталізація буде покращена за рахунок покращеної ІЧ-підсвітки.

 

 

Як бачите, різниця очевидна. Ви з легкістю упізнаєте свого гостя навіть у пітьмі, використовуючи ML-15HD.

 

Сумісність з усіма аналоговими домофонами

 

ML-15HR працювала тільки з CVBS стандартом відеосигналу. Нова ML-15HD працює з AHD-H, AHD-M і CVBS. Завдяки цьому вам не потрібно підбирати особливий відеодомофон до панелі, оскільки вона буде працювати практично з будь-яким аналоговим монітором.

 

На тильній стороні панелі з'явився перемикач, який дозволяє без особливих зусиль переключити панель в потрібний вам режим.

 

 

Інші корисні поліпшення

 

• Хочете підключити панель до відеореєстратора? Для камери ML-15HD передбачено окреме живлення. При підключенні DVR ви зможете в реальному часі постійно контролювати те, що відбувається за дверима.

 

• Клас захищеності IP65 і антивандальний корпус дозволять не турбуватися про панель у негоду. Зловмисникам доведеться дуже постаратися, щоб демонтувати ML-15HD і простий лом тут не допоможе.

 

 

 

Підсумок

 

Для цінителів мінімалістичного дизайну і простих форм, Slinex оновила одну із своїх найпопулярніших лінійок панелей виклику. ML-15HD відповідає усім сучасним стандартам і легко прослужить вам довгі роки.

 

Детально вивчити характеристики нової ML-15HD ви можете на сторінці продукту.